Rollentestbank

Rollentestbank

Terug naar al onze services

Bent u benieuwd naar het motorvermogen en de trekkracht van uw (race-)auto? Beek Auto Racing beschikt in haar pand over een rollentestbank, die geschikt is voor zowel twee- als vierwielaangedreven auto’s. Wij meten bij diversen toerentallen het vermogen door het maximaal afremmen van de motor. Hierdoor ontstaat een vermogensgrafiek of overzicht zoals hieronder weergegeven.

Op onze SuperFlow AutoDyn 30 AWD rollentestbank meten we zowel raceauto’s als normale straatauto’s. Aan de hand van verschillende gegevens tijdens een vermogen meting (waaronder bijvoorbeeld de mengverhouding en AirFuelRatio) kunnen we controleren of uw afstelling juist is. Alle soorten en merken (race-)auto’s kunnen worden gemeten op onze testbank. Zelfs formuleauto’s passen op onze testbank.

Beek Auto Racing verricht niet alleen metingen, maar voert in overleg met de eigenaar van de auto eventueel ook afstelwerkzaamheden aan ontsteking, carburateurs of (indien toegankelijk) boordcomputer uit. Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kan de klant naar eigen wens het motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen. Speciale maatwerkoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van de rollentestbank dan kan dat ook en de kosten daarvan zijn € 150,00 incl. BTW. Laat u ook uw ECU tunen of aanpassen, in combinatie met de tuning dan zijn de kosten van de vermogens test maar € 100,00 incl. BTW. Uiteraard is dit dan bovenop de kosten van de chiptuning. Aanpassingen aan het motormanagement of uw ECU zijn er al vanaf € 350,00 inclusief BTW afhankelijk van het bouwjaar. U kunt een afspraak inplannen door met ons contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy