M7 Tuning

M7 Tuning

Terug naar al onze merken

M7 Tuning ​​is de één van de voornaamste en grootste aftermarket-fabrikanten van MINI Cooper onderdelen. Oorspronkelijk opgericht door automobielliefhebber Peter Horvath in Zuid-Californië in 2002 heeft M7 nu haar thuisbasis in Mooresville, North Carolina. Als importeur van M7 Tuning – ook bekend onder de naam M7 Speed – kunnen we als Beek Auto Racing een volledig productaanbod aan u leveren.

De Amerikanen zijn toegewijd aan het leveren van de beste tuning-producten voor uw eerste, tweede of derde generatie MINI. M7 Tuning is tevens zeer betrokken binnen de MINI gemeenschap inclusief betrokkenheid bij vele MINI events, MINI autoclubs, sociale media sites en MINI webfora.

m7tuning (3)

Vandaag de dag wordt meer dan 90% van de M7 producten in de Verenigde Staten gemaakt. Men streeft het doel na om alle producten volledig in de VS te realiseren en te produceren. Het testen en de ontwikkeling vindt plaats op de meest geavanceerde automotive test rigs die in de buurt van hun thuisbasis beschikbaar zijn.

Neem gerust eens een kijkje op onze MINIspeed webwinkel en scroll door het zeer ruime aanbod aan MINI tuning-producten. Van compressors tot onderstel-onderdelen en van een cold air intakes tot een speciale carbon pookknop. Het is allemaal verkrijgbaar op MINIspeed.

m7tuning (4)

m7tuning (2)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy