Tarox Remmen

Tarox Remmen

Terug naar al onze merken

Als importeur van Tarox beschikt Beek Auto Racing over een topmerk met hoogwaardige producten binnen haar portfolio dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van verschillende remsystemen en remcomponenten. Tarox is een specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italiƫ, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit.

Tarox zorgt ervoor dat ze altijd het beste te bieden heeft op het gebied van design en technologie. Nieuwe producten en toepassingen worden maandelijks toegevoegd aan het zeer uitgebreide productassortiment. Het ruime assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: remschijven, remblokken, remklauw conversiekits, RVS remleidingen en remolie. Ook volledige “big brake” remkits zijn verkrijgbaar, voor zowel straat- als circuitgebruik. Beek Auto Racing levert vele onderdelen uit voorraad!

De lijst met toepassingen voor straatauto’s heeft meer dan 4.500 items, terwijl de racecatalogus meer dan twintig verschillende remklauwen en honderd soorten remschijven voor allerlei soorten raceauto’s bevat. Kleine aantallen en/of systemen op maat kunnen op afspraak voor bijna elk voertuig speciaal worden vervaardigd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Mocht u specifiek op zoek zijn naar remschijven en/of remblokken, neem dan gerust even een kijkje in de volgende Tarox catalogus met het volledige assortiment. Zodra u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u contact opnemen met ons en de typenummers doorgeven.

Tarox (1)

Tarox (2)

Tarox (4)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy