Motorrevisie

Motorrevisie

Terug naar al onze services

Een complete motorrevisie voor uw (race-)auto vergt kennis en verstand van zaken. Bij Beek Auto Racing bent u voor de revisie van uw motor aan het juiste adres. We hebben jaren ervaring op dit gebied en kennis van zowel moderne en klassieke motoren als reviseren en repareren beide.

Binnen onze werkplaats en motorrevisieruimte reviseren we motoren van zowel (race-)auto’s als (race-)motorfietsen. De gehele motor wordt gedemonteerd en gereinigd door onze vakmensen. Alle onderdelen van de motor worden beoordeeld op kwaliteit. De belangrijkste hoofdcomponenten, waaronder het onderblok, de krukas en de drijfstangen, worden onderzocht, hersteld en gereviseerd waar nodig.

Via diverse deel- en eindcontroles is Beek Auto Racing in staat om een product naar behoren en met een hoge kwaliteit te reviseren. Naast een volledige motorrevisie kunt u ook bij ons terecht voor een gedeeltelijke revisie, waarbij we bepaalde onderdelen onder de loep nemen.

Motorrevisie (4)

Naast revisie hebben we standaard MINI ruilmotoren en versnellingsbakken voor eerste en tweede generatie MINI modellen op voorraad. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een tweede generatie MINI Cooper S ruilmotor gewenst is. Meestal is een hoog olieverbruik in combinatie met te weinig oliepeilen dodelijk voor een lange levensduur.

Het geleverde motorblok wordt geheel dicht geleverd dus inclusief cilinderkop en carterpan, maar zonder compressor of turbo, dynamo en riempulley’s. Deze delen worden overgezet bij de vervanging en inbouw van het motorblok in een bestaande eerste of tweede generatie MINI. We geven een half jaar garantie op het gereviseerde blok of versnellingsbak. U kunt een motorblok of versnellingsbak voor uw 1ste of 2de generatie MINI bestellen via onze webshop MINIspeed!

Motorrevisie (5)

Motorrevisie (6)

Motorrevisie (2)

Motorrevisie (3)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy