Coolerworx

Coolerworx

Terug naar al onze merken

Het Litouwse bedrijf Coolerworx is voornamelijk bekend vanwege de productie van hoge kwaliteit short shifters en opmaat gemaakte handremsystemen. De hoge kwaliteit van de producten is direct zichtbaar op de foto’s en als Beek Auto Racing zijn we leverancier van het merk en al haar producten.

Binnen Beek Auto Racing leveren we de short shifter voor de eerste en tweede generatie New MINI standaard uit voorraad. De shifter is gemaakt van 7075 aluminium en heeft stalen bevestigingsplaten. De substructuren zijn gemaakt van 2 mm dik AlMg3 aluminium. Om de shifter te installeren zijn geen specifieke aanpassingen benodigd.

Met de short shifter gaat het schakelen met veel meer gevoel en precisie, tevens komt de pook hoger dus dichter bij het stuurwiel en zijn de schakelwegen veel korter. De Coolerworx Short Shifter is verkrijgbaar voor MINI’s met vijf of zes versnellingsbak, waarbij de originele bekabeling gebruikt wordt.

Het koppelingssysteem blijft aanwezig in zijn oorspronkelijke vorm. De achteruit is verzegeld en kan uitsluitend gebruikt worden door een aparte handel te bedienen. De shifter heeft een racing uiterlijk en wordt gekenmerkt door zijn optimale ergonomie en perfecte positionering van de versnellingspook in de buurt van het stuurwiel. Het schakelpatroon is beperkt tot circa 65×65 mm.

Voor meer informatie, maatwerk en bestellingen neem gerust contact met ons op.

Coolerworx (2)

Coolerworx (1)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy