DP Engine Parts

DP Engine Parts

Terug naar al onze merken

De Griekse fabrikant biedt technologisch geavanceerde productiemogelijkheden aan de hand van de nieuwste beschikbare CNC-bewerkingsmachines en produceert voor diverse speciale race- en straatauto’s hoogwaardige en high performance onderdelen waaronder, zuigers, zuigerstangen, hoofdlagerkappen, ventielgeleiders en klepzittingen. Alle onderdelen worden in zeer kleine series geproduceerd waardoor de maximale nauwkeurigheid kan worden behaald.

DP Engine Parts 01

De fabrikant zorgt voor een volledige traceerbaarheid van de grondstof tot uiteindelijke levering. Elke stap, van het smeden van onbewerkte stukken tot het bewerken en afwerken van het eindproduct. Elke stap wordt afzonderlijk gecontroleerd en gecertificeerd. Hardheidstests, magnaflux-tests, ultrasone tests worden altijd voor of na het bewerkingsproces uitgevoerd, afhankelijk van de aard van het bewerkte onderdeel.

DP Engine Parts 02

DP is gespecialiseerd in aangepaste productiecapaciteit in kleine oplagen met de lengte van ongeveer een week en een doorlooptijd van minder dan 3 weken vanaf de besteldatum tot verzending. Beek Auto Racing is leverancier in Nederland van DP motoronderdelen en passen ze toe in “Specials”, unieke projecten met zeer veel vermogen van minimaal 600 pk tot 1500 pk. Heeft u interesse dan kunt u ons hieronder direct contacten met uw produktvragen en bestellingen!

CONTACTFORMULIER

Vul alle velden in!

  Contact

  Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

  Beek Auto Racing B.V.

  Weser 6
  2491 DE Den Haag Route

  Telefoon: +31 (0)70 3206579
  ma t/m vr 08.30 tot 17.30
  Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
  E-mail: info@beekautoracing.nl

  Volg ons

  BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

  Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy