Cravenspeed

Cravenspeed

Terug naar al onze merken

Cravenspeed is een familiebedrijf dat werd opgericht in Portland, Oregon in 2005. Beek Auto Racing is exclusief importeur in Nederland van het gehele productassortiment. De missie van de Amerikaanse fabrikant is om voortdurend nieuwe, innovatieve en unieke onderdelen te ontwikkelen voor de automotive aftermarket en dan in het bijzonder New MINI modellen.

Cravenspeed (3)

Cravenspeed (2)

Cravenspeed maakt alles van supercharger pullies, crank pullies, intakes, short shift kits, shift well covers, schakelknoppen, elektrische remhendels, grille badge houders, tellerkits, telefoon mounts, ScanGauge mounts, GoPro camera mounts, trekhaken, kentekenhouders, pulley puller, strut tower defenders, ruitenwisserverwijderingskits en zelfs GPS-mounts.

We kunnen alle producten uit het Cravenspeed assortiment direct leveren. De fabrikant levert onderdelen voor merken als Fiat, BMW, Toyota, Volkswagen, Ford en MINI. Mocht u interesse hebben in de producten van Cravenspeed neem dan contact met ons op. Het Cravenspeed assortiment kan worden bekeken in de website van Cravenspeed.

Cravenspeed (4)

Cravenspeed (5)

Cravenspeed (6)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy