DnA Racing

DnA Racing

Terug naar al onze merken

DnA Dynamic Automotive is een merk van het Italiaanse bedrijf LAM Engineering. De specialist is leverancier van hoogwaardige chassis- en wielophangsystemen. Aan de hand van een ruime ervaring, het juiste vakmanschap en een ongebreidelde passie voor auto’s kan DnA Racing altijd de juiste producten leveren.

DnA’s missie is het ontwikkelen van prestatiecomponenten speciaal ontworpen voor degenen die het dynamische gedrag van zijn of haar auto dramatisch willen verbeteren. In samenwerking met DnA levert Beek Auto Racing exclusief in de Benelux het volledige assortiment aan DnA-producten voor de eerste en tweede generatie MINI modellen op onze webwinkel MINIspeed.

DNA Racing (2)

Naast producten voor de (BMW) MINI biedt DnA ook een ruime verscheidenheid producten aan voor de Alfa Romeo Mito & Guiletta, Audi A3, BMW 3-Serie, Fiat 500/Abarth & Coupe, Lotus, Open Adam & Corsa, Renault Clio, VW Golf en Beetle. Voor meer informatie omtrent de producten neem gerust een kijkje op de website van DnA Racing.

Een volledig overzicht van alle producten voor de eerste en tweede generatie MINI R50, R52, R53, R55, R56, R57, R58 en R59 vindt u in onze webwinkel MINIspeed!

DNA Racing (3)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy