KAVS Motorsport

KAVS Motorsport

Terug naar al onze merken

Als importeur van KAVS Motorsport kunnen we het volledige productaanbod voor uw eerste generatie MINI Cooper (S) of GP leveren, waaronder dynamo pulleys, supercharger pulleys, throttle body’s, air filters, spacers en arm spacers.

Het Sloveense bedrijf is een bekende naam in de MINI tuningwereld en kan binnen enkele dagen de gevraagde producten leveren wanneer deze niet op voorraad zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van producten die we via onze webwinkel MINIspeed direct uit voorraad kunnen leveren:

KAVS Motorsport 17% Compressor Pulley (R53) (1)

1e Gen MINI Compressor Pulley

De aluminium compressor pulley met RVS binnenzijde geeft de compressor meer draaisnelheid waardoor er meer lucht de cilinder inkomt. Als eigenaar van een eerste generatie MINI kunt kiezen uit de 11,5% (standaard op de R53 JCW GP – 58 mm), 15% (55,5 mm), 17% (54,5 mm) en 19% (53 mm). We hebben ook de standaardafmeting die op de R53 geleverd werd. Dit is 65,5 mm.

KAVS Motorsport Dynamo Pulley

1e Gen MINI Dynamo Pulley

De aluminium alternator pulley is ontworpen om de snelheid van de dynamo te verminderen wanneer motorwijzigingen worden doorgevoerd. Door de wijzigingen zal de dynamo sneller gaan draaien en de pulley voorkomt dit. De pulley is gemaakt van staal en afgewerkt met een galvanische coating. De dynamo pulley is uitermate geschikt voor eigenaren die hun een standaard OEM pulley riem en compressor pulleys tussen de 11% en 15% gebruiken.

KAVS Motorsport Watergekoelde Intercooler (R53) (2002-2006) (3)

1e Gen MINI Interkoeler

Vermogensverlies door warme inlaatlucht in de eerste generatie MINI Cooper S (R53) (2002-2006) is met deze KAVS Motorsport interkoeler kit verleden tijd. De interkoeler wordt gekoeld door water met een eigen gesloten circuit. Warme inlaatlucht kost heel veel vermogen, elke 10 graden warmere inlaatlucht kan 10 pk aan vermogen kosten. Deze watergekoelde intercooler kit bestaat uit de volgende delen: interkoeler, elektrische waterpomp, expansietank, radiateur, slangen en montagemateriaal.

Voor meer informatie en levering van de producten neem gelieve contact met ons op of bezoek onze MINI webwinkel MINIspeed.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy