Wavetrac Differentials – Verbeter uw acceleratie en bochtenwerk

Wavetrac Differentials – Verbeter uw acceleratie en bochtenwerk

Wavetrac Differentials is het nieuwste lid in ons ruime aanbod aan technische automotive-oplossingen.

Wavetrac Differentials is het nieuwste lid in ons ruime aanbod aan technische automotive-oplossingen. De Amerikaanse fabrikant levert hoogwaardige sperdifferentiëlen (LSD), die op diverse automobielen kunnen worden toegepast. De toevoeging van Wavetrac zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen op het gebied van technische verbeteringen voor zowel race- als straatauto’s.

“In samenwerking met de Nederlandse importeur leveren we vanaf heden Wavetrac Differentials binnen ons ruime assortiment”, zegt Klaas van Vuure, eigenaar Beek Auto Racing. “De Amerikaanse fabrikant biedt ons de mogelijkheid om race- en straatauto’s te voorzien van een hoogwaardige upgrade op het gebied van de wegligging en een verbeterde grip bij lage tractie.”

De Wavetrac sperdifferentiëlen zijn ontworpen vanuit een schone lei en met behulp van state-of-the-art kennis en engineering. De LSD’s maken gebruik van een gepatenteerd ontwerp die een verbeterde grip realiseert bij lage tractie. De differentiëlen van Wavetrac geven u snellere acceleratie en een verbeterde wegligging in bijvoorbeeld bochten door het aandrijven van beide wielen in plaats van slechts één. Ook bieden de producten een verbeterd nullastvermogen ten opzichte van andere concurrerende helical gear differentiëlen.

Wavetrac Differentieel (2)

De interne tandwieltand van het Wavetrac differentieel is geoptimaliseerd voor de juiste kracht. De 9310 stalen tandwielen draaien in een gehard billet of gesmeed stalen body. Een verbeterde olieretentiefilm is tevens toegepast. Het hoogwaardige product is volledig onderhoudsvrij en wordt geleverd met een levenslange garantie. Afhankelijk van de wensen van de klant kan het gedrag van het differentieel worden aangepast met behulp van optionele onderdelen.

Vanuit Beek Auto Racing bieden we het volledige portfolio voor verschillende merken, waaronder Audi, BMW, Chrysler, Ford, Honda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Porsche en Volkswagen.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy