Wagner Tuning – Minder tegendruk, betere optimale prestaties

Wagner Tuning – Minder tegendruk, betere optimale prestaties

Wagner Tuning is een Duitse ontwikkelaar op het gebied van hoogwaardige motoronderdelen, zoals inlaatspruitstukken, uitlaatspruitstukken en interkoelers.

“Door het toevoegen van Wagner Tuning binnen onze reeks aan dealerschappen hebben we ons aanbod opnieuw uitgebreid met een kwalitatief hoogwaardige range aan producten en een gevestigde naam in de wereld van technische motoronderdelen”, zegt Klaas van Vuure, eigenaar Beek Auto Racing. “De Wagner Tuning interkoeler kit voor de tweede generatie MINI Cooper S is het eerste product in ons assortiment en we hopen dat er snel meer zullen volgen.”

Wagner Tuning bestaat sinds 2002 en waarborgt optimale prestaties en de hoogste productieprecisie voor huidige en toekomstige klanten op basis van recente technologische ontwikkelingen in combinatie met jarenlange ervaring. De genoemde kwaliteitskenmerken werden op het gebied van de “productie” onafhankelijk gecertificeerd door TÜV Rheinland in 2013. De KBA-certificering is een aanvulling op de kwaliteit van het management norm DIN EN ISO 9001. Hierdoor zijn de eisen die Wagner stelt aan haar producten bevestigd en gecertificeerd door strenge en locale officiële instanties in Duitsland.

Wagner Tuning (2)

De kenmerken komen nadrukkelijk naar voren in relatie tot de interkoeler kit voor de 2de generatie MINI Cooper S. De kit is gemaakt van gegoten aluminium en zorgt voor een optimale interne luchtstroom. De Wagner Tuning interkoeler heeft beduidend minder tegendruk dan de standaard versie en is voorzien van een anti-corrosie coating met thermische geleiding. Dit garandeert een optimale koeling met een significante stijging van de prestaties. De interkoeler vervangt de standaard interkoeler en kan direct in onze werkplaats door onze monteurs worden gemonteerd.

Naast de genoemde interkoeler kit levert Wagner Tuning ook andere producten, zoals downpipes, inlaatspruitstukken en uitlaatspruitstukken voor een zeer ruime verscheidenheid aan modellen en merken, zoals BMW, MINI, Audi, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Volkswagen, Seat, Skoda en meer. Specifieke racekatalysatoren voor de vorige generatie Audi TT-RS en RS3 zijn ook direct verkrijgbaar.

Voor meer informatie bezoek de productpagina van Wagner Tuning.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy