Tarox remkit voor Mercedes-Benz A-Klasse, CLA-Klasse & GLA-Klasse

Tarox remkit voor Mercedes-Benz A-Klasse, CLA-Klasse & GLA-Klasse

Vanaf heden leveren we een Tarox remkit voor de Mercedes-Benz A-Klasse, CLA-Klasse & GLA-Klasse.

De uitbreiding is geschikt voor de volledige modelreeks en alle variaties. De kit kan direct worden geplaatst en levert verbeterde remprestaties onder alle omstandigheden.

De Sport Compact kit bestaat uit de nieuwste generatie B32 multi-zuiger remklauw. De remklauw is speciaal opgebouwd uit hard geanodiseerd aluminium en biedt daardoor bescherming tegen diverse weerinvloeden en overige elementen. Het slanke profiel zorgt voor de juiste compatibiliteit in relatie tot de montage van de beschikbare OEM velgen. De stijlbewuste eigenaar of bestuurder kan kiezen voor een specifieke kleur anodisatie. Deze is op aanvraag beschikbaar.

Omwille van kostenbeheersing heeft Tarox gekozen voor 330 mm enkelstuk schijven. Tijdens de productie ondergaat iedere schijf een aantal specifieke behandelingen. De schijven worden binnen een tolerantie van slechts 0,015 mm met de hand afgewerkt.

Tarox Merc A-Klasse Remkit (2)

De toekomstige eigenaar kan kiezen uit twee verschillende specificaties; de F2000 (spiraalvormige groeven) of de Sport Japan (gegroefd en geboord). De kit voor de CLA-Klasse wordt tevens geleverd met een set Strada remblokken, een set gevlochten remleidingen en een uitgebreide montagekit.

De KMME1157 remkit voor de Mercedes-Benz A-Klasse, CLA-klasse en GLA-klasse wordt door Beek Auto Racing in de Benelux geleverd voor een prijs van € 1399,00.

De montage wordt uitgevoerd in de werkplaats van Beek Auto Racing of via een lokale Tarox specialist. Mocht u interesse hebben in de genoemde producten, dan kunt u via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen. De genoemde prijs is exclusief BTW.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy