Superieure Corbeau stoelen verkrijgbaar via Beek Auto Racing

Superieure Corbeau stoelen verkrijgbaar via Beek Auto Racing

Vanaf heden leveren we de hoogwaardige race- en sportstoelen van Corbeau in Nederland. De Engelse fabrikant staat bekend vanwege hun maatwerk.

De Engelse fabrikant is trots op het gebruik van de beste componenten en een netwerk met vertrouwde leveranciers, die de mogelijkheid bieden om u custom en op maat gemaakte stoelen aan te bieden.

De getoonde stoelen zijn onderdeel van het aanbod aan professionele motorsportstoelen voor de eerste, tweede en derde generatie MINI, maar ook BMW, VAG, Porsche en andere merken. In totaal bieden we meer dan tien verschillende stoelen aan via onze MINIspeed webwinkel, maar u kunt ook voor andere merken en modellen terecht. Alle stoelen kunnen op aanvraag worden besteld.

De Corbeau formule is een unieke formule waarvan u zeker gebruik moet maken als autofanaat. De Engelse fabrikant biedt u als één van de weinige sport- en racestoelfabrikanten de optie om uw nieuwe stoelen volledig naar eigen inzicht te ontwerpen en te bestellen.

Voor meer informatie bezoek MINIspeed.eu en mocht u specifieke wensen hebben voor uw BMW, Porsche of ander type auto laat het ons dan weten!

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy