Shiftlights voor de 1ste, 2de en 3de Gen MINI

Shiftlights voor de 1ste, 2de en 3de Gen MINI

De meest gewilde upgrade voor uw MINI is terug van weggeweest! De shiftlights zijn weer verkrijgbaar en ontwikkeld door enthousiaste MINI rijder.

MINIspeed is exclusief importeur en leverancier van deze gloednieuwe shiftlights in de Benelux. We kunnen ze direct uit voorraad leveren.

De shiftslights die op de stuurkolom van uw eerste of tweede generatie MINI (R50, R52, R53, R55, R56, R57, R58, R59, R60 en R61) worden gemonteerd geven exact aan, op het door u in geprogrammeerde toerental, wanneer u moet schakelen.

Shiftlights Slider

De intensiteit van de verlichting wordt automatisch geregeld door de sensor. U kunt de shiftlights uitschakelen door op het knopje te drukken.

Het geprogrammeerde toerental wordt ingesteld door uw gaspedaal in te drukken met uw motor ingeschakeld. Kies voor een toerental die de helft bedraagt van het door uw gewenste schakeltoerental en houd de knop ongeveer vier seconden ingedrukt.

Installatie is vrij eenvoudig en kan worden gerealiseerd door het verbinden van de drie kabels aan de OBD connector en bekabeling. Speciale clips worden standaard meegeleverd. Wij kunnen de shiftlights op locatie in Den Haag laten inbouwen. Mocht u interesse hebben, laat het ons dan weten.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy