MINIspeed.eu – Nieuwe webshop voor alle generaties MINI

MINIspeed.eu – Nieuwe webshop voor alle generaties MINI

Vandaag lanceren we met trots onze vernieuwde webshop MINIspeed.eu. Achter de coulissen hebben we hard aan onze nieuwe shop gewerkt.

Frisse kleuren, een uitgebreid assortiment en een professionele uitstraling zijn kenmerkend voor de nieuwe shop met MINI producten voor alle generaties van de BMW MINI.

Klaas van Vuure, eigenaar MINIspeed.eu: “Ik ben verheugd dat we na maanden van ontwikkeling de nieuwe webshop kunnen lanceren. De shop biedt een ruim aanbod van meer dan 120 producten. In de komende periode zullen we dit aanbod verder uitbreiden, zodat we MINI eigenaren nog beter kunnen voorzien van de allernieuwste upgrades en aanpassingen aan uw favoriete auto.”

De geheelvernieuwde en geavanceerde webshop: http://www.minispeed.eu staat nu online. In de nieuwe webshop zijn artikelen razendsnel te vinden via de zoekfunctie en onze heldere categorieën. In de loop van de komende weken en maanden voegen wij systematisch nieuwe producten en merken aan het online assortiment toe.

MINI lineup (2)

De webshop biedt een ruime verscheidenheid aan MINI producten voor alle generaties BMW MINI. Van de MINI Cooper One (R50) tot de MINI Cooper S JCW GP2 (R56), en van de MINI Cooper Clubman (R55) tot de allernieuwste vijf-deurs MINI Cooper S (F55), men vindt het allemaal in onze online winkel.

U vindt de nieuwe webshop via http://www.minispeed.eu. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy