Installatie BMW / MINI tuningstages nu ook via OBD-II poort

Installatie BMW / MINI tuningstages nu ook via OBD-II poort

Vanaf heden bieden we onze klanten de mogelijkheid om zijn of haar BMW of MINI te tunen met nieuwe ECU software via de OBD-II poort!

Het heugelijke nieuws zorgt ervoor dat de ECU’s ingebouwd in de modellen van het Duitse en Britse merk niet verwijderd hoeven te worden.

“Dankzij een flinke investering zijn we verheugd om aan te kondigen dat we de overgrote meerderheid van BMW- en MINI-modellen via de diagnose-aansluiting in de auto kunnen software tunen”, zegt Klaas van Vuure, eigenaar Beek Auto Racing. “De ECU hoeft niet langer verwijderd te worden. Dit bespaart de klant en ons tijd en geld, voornamelijk bij moeilijk toegankelijke of open ECU’s of wanneer een specifiek model een dubbel ECU-systeem heeft.”

Beek Auto Racing levert een ruime verscheidenheid aan tuning-oplossingen voor diverse BMW & MINI modellen, waaronder ook de volledige F-series modellen van beide merken. Tuning wordt uitgevoerd in de werkplaats in Den Haag en wordt op afspraak afgestemd met de klant.

Naar gelang daar interesse naar is, kunnen klanten die graag een rollenbankmeting willen laten uitvoeren contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website of via onze Facebook pagina. De SuperFlow AutoDyn 30 AWD is beschikbaar voor de klant, die graag de resultaten van zijn of haar tuning-upgrade bevestigd en/of op papier vastgelegd wilt hebben.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy