Bekendste rollenbank van Nederland in nieuw jasje gestoken!

Bekendste rollenbank van Nederland in nieuw jasje gestoken!

Met trots kunnen we melden dat Beek Auto Racing vanaf november een nieuwe SuperFlow AutoDyn 30 AWD testbank in gebruik heeft genomen.

Nederlands bekendste rollenbank is in een nieuw jasje gestoken. De waardige opvolger biedt technische specialist het juiste perspectief richting de toekomst en zorgt ervoor dat we door kunnen met de vaart der ontwikkeling in relatie tot moderne personenwagens.

“De SuperFlow AutoDyn 30 AWD was voor ons de juiste keuze”, zegt Klaas van Vuure, eigenaar Beek Auto Racing. “Het oude systeem met rollen voor één as kwam niet goed meer mee met de voortschrijdende techniek. We hebben nu een bank die met zijn tijd meegaat en beschikt over een cardanaandrijving, die het mogelijk maakt het ene rollenstel te verschuiven ten opzichte van het andere, om het daarmee af te stellen op de wielbasis van de auto. Hierdoor hoeven we vanaf heden geen ‘nee’ meer te verkopen zodra klanten met hypermoderne auto’s vol aandrijftechnische elektronica zich melden.”

Rollenbank (2)

Als vanouds verricht het team niet alleen metingen, maar voert het in overleg met de eigenaar van de auto eventueel ook afstelwerkzaamheden aan ontsteking, carburateurs of (indien toegankelijk) boordcomputer uit.

Klanten die graag een rollenbankmeting willen laten uitvoeren of een speciale rollenbankdag willen organiseren, kunnen contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website of via onze Facebook pagina.

Rollenbank (3)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy