Ons team

Ons team

Het Beek Auto Racing team bestaat uit een enthousiaste groep flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Iedereen heeft een passie voor motoren of automobielen en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en de wederzijdse betrokkenheid tussen de klant, uw passie en onze technische kwaliteiten, komt iedereen tot zijn recht binnen Beek Auto Racing.

De vriendelijke ontvangst en heldere werkwijze van onze werknemers zorgen voor een karakteristieke, gezellige en vooral aangename sfeer, waarin onze klanten vol met passie en een luisterend oor worden geholpen. Onder de bezielende leiding van Klaas van Vuure is Beek Auto Racing uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks een groot aantal enthousiaste klanten zijn of haar bolide laat repareren, upgraden of restaureren.

 

Klaas van Vuure

Klaas van Vuure

Klaas van Vuure is mede-eigenaar van Beek Auto Racing en beschikt over veel ervaring in de automotivebranche en in de autosport. Binnen BAR is hij het eerste aanspreekpunt voor sales, producten en offertes. Klaas is al vanaf zijn 18de in de autosport aanwezig. Hij startte in de Dutch National Racing Team (DRNT) en was monteur bij de DTV. Hij werkte 24 jaar lang voor Waaijenberg als technisch directeur.Voor de overname van Beek Auto Racing in 2004 werkte hij drie jaar bij sportwagenfabrikant Donkervoort, waar hij onder meer de productie in de nieuwe fabriek in Lelystad opzette. Klaas is voorzitter van de YTCC en was in de jaren 90 kampioen +2000 binnen de Youngtimer Trophy Nederland. U kunt bij Klaas terecht voor algemene vragen, sales, producten, offertes en voor het maken van een afspraak.

 

Ghisbert van Ginhoven

Ghisbert van Ginhoven

Ghisbert van Ginhoven is mede-eigenaar en onze technische specialist op het gebied van aanpassingen aan het motor-management en auto-elektronica. Ghisbert is bekend als de man met de laptop die onze klanten verrast of teleurstelt na het testen van het vermogen van hun favoriete bolide op de rollentestbank. Tijdens zijn tijd als motorcoureur in de IDM (International Deutsche Meisterschaft) Superbike klasse reed Ghisbert op een 1000cc BMW S1000RR en in het team RAC Racing.

 

Pieter Poortvliet

Pieter Poortvliet

Pieter Poortvliet is onze specialist op het gebied van motorrevisie, onderstel-techniek, algemene montage en afstelling. Afgezien van auto-elektronica aanpassingen voert hij alle taken uit, waarbij sinds enkele jaren het bouwen van motoren zijn persoonlijke voorkeur heeft.De leukste werkzaamheden zijn volgens hem complete projecten waarbij het gehele team in samenwerking elkaars kennis en kunde gebruikt om een (race-)auto te realiseren. Naast zijn werkzaamheden bij Beek Auto Racing helpt hij in zijn vrije tijd bij het op- en afbreken van diverse evenementen.

 

Gejon Vrijenhoek

Gejon Vrijenhoek

Gejon Vrijenhoek, ooit zelf eigenaar van een garage, is een montagespecialist met veel ervaring. Binnen de werkplaats voert hij diverse werkzaamheden uit. Gejon werkt al vele jaren voor Beek Auto Racing en is een direct aanspreekpunt voor iedereen met zijn of haar technische vraag. Mocht u in de werkplaats rondlopen, vraag Gejon dan gerust om advies of tips. Hij helpt u graag verder wanneer u op zoek bent naar technische verbeteringen of nieuwe upgrades aan uw (race-)auto.

 

Ferry Jongeleen

Ferry Jongeleen

Ferry Jongeleen is onze nieuwste aanwinst binnen het team. Ferry is woonachtig in Pijnacker om de hoek van onze werkplaats in Den Haag, en geen onbekende in de autowereld. Na zijn schooltijd begon hij zijn werkleven bij Volvo Trucks waar hij zich voornamelijk bezighield met alles van nieuwbouw tot onderhoud. Zijn eerste contact met sportwagens was bij Porsche Wittebrug dat later Porsche Rotterdam werd. Na specialist op het gebied van elektro en revisie in de Porsche werkplaats werd de overstap gemaakt naar Audi Wittebrug en nu Beek Auto Racing, waar hij zijn werkzaamheden op het gebied van montage en voornamelijk storingdiagnoses voortzet.

 

Johan Caspers

Johan Caspers

Johan Caspers is onze vliegende keep binnen Beek Auto Racing, een techneut die u bijna voor alles kan vragen en ons menigmaal een handje helpt bij grotere klussen in onze werkplaats of op het circuit. In het dagelijks leven geeft Johan leiding aan een team van beroepsbrandweermannen. In de uren dat hij niet op de Haagse brandweerkazerne aanwezig is, vindt u hem regelmatig in onze werkplaats en is hij druk met het upgraden en verbeteren van menig bolide waaronder zijn eigen raceauto. Johan houdt zich voornamelijk bezig met auto-electronica. Installatie van extra metertjes, repareren van kabelbomen, oplossen van elektra-storingen, en daarnaast het meewerken aan projecten waarbij we een conversie van straat naar race realiseren.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy