Bedrijfsomgeving

Bedrijfsomgeving

Beek Auto Racing is gemakkelijk bereikbaar. U vindt ons in een modern pand op het industriegebied Forepark te Den Haag. Het bedrijfspark is gelegen tussen de snelwegen A4 en A12. Naast ons pand hebben we voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor meer adres- en route-informatie, bekijk de onderstaande footer.

Beek Auto Racing onderscheidt zich sinds 1992 als technisch specialist voor sportieve auto’s en de autosport. Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motoren, managementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto’s geen geheimen voor ons.

In ons pand vindt u een ruime verscheidenheid aan werkplekken voor reparatie, revisie en de montage van onderdelen aan uw auto of motor. Naast het kantoor en de lunchruimte bevinden zich een technisch lab voor de ontwikkeling van motormanagementsystemen en aanpassingen aan automotive computer units en elektronische autosystemen. De rollentestbank en motorrevisieruimte bevinden zich in het hart van onze bedrijfsomgeving.

bedrijfsomgeving (2)

Routebeschrijving

Beek Auto Racing bevindt zich aan de Weser 6, 2491 DE in Den Haag. Bent u met de auto volg dan de onderstaande routebeschrijving. We zijn ook via het openbaar vervoer bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Haag Ypenburg.

Komend vanaf Amsterdam – A4
Neem afslag 8 Leidschendam, ga na de afrit bij het stoplicht rechtsaf, ga bij de volgende stoplicht rechtsaf, eerste en tweede rotonde rechtdoor, neem de derde rotonde driekwart, daarna eerste weg links, u vindt ons aan uw linkerkant.

Komend vanaf Rotterdam – A4
Neem afslag 8 Leidschendam, ga na de afrit bij het stoplicht rechtdoor, eerste en tweede rotonde rechtdoor, neem de derde rotonde driekwart, daarna eerste weg links, u vindt ons aan uw linkerkant.

Komend vanaf Utrecht – A12
Neem afslag 5 Nootdorp, eerste rotonde rechtdoor, tweede rotonde rechtsaf, daarna eerste weg links, u vindt ons aan uw linkerkant.

bedrijfsomgeving (3)

bedrijfsomgeving (4)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy