Algemene services

Algemene services

Beek Auto Racing is bekend vanwege haar ruime reeks aan verschillende services en diensten, zowel binnen ons pand in Den Haag, gelegen tussen de snelwegen A4 én A12, als op het racecircuit. Onze huisvesting leent zich voor vele doeleinden, van complete autorevisie tot kleine upgrades, maar ook meer regulier werk zoals een olieservice, APK-keuring, montage, installatie of uitlijnen/uitwegen van uw wagen.

Wij bevinden ons in de drukste conglomeratie van Nederland, midden tussen Amsterdam en Rotterdam, midden tussen uw en onze relaties. Praktisch alle automerken en hun dealers bevinden zich op loopafstand. De belangrijkste technische werkzaamheden en algemene services binnen onze garage omvatten de volledige revisie van (historische) (race-)wagens, maar ook uitlijnen, uitwegen, uitvoeren van olieservice en monteren van nieuwe (race-)onderdelen. Ook voor technisch maatwerk op het gebied van auto’s en racewagens kunt u bij ons terecht.

Algemene Services (2)

Raceservice

Voor racefans en sportievelingen heeft BAR ook een zeer interessante raceservice waarbij wij uw raceauto onderhouden en meenemen naar het circuit. Tevens verzorgen we de gehele dag, zodat u naar hartenlust kunt genieten van uw favoriete hobby en kunt concentreren op het racen.

Over de afgelopen jaren heeft Beek Auto Racing aan diverse klanten deze service aangeboden. De enthousiaste racefanaten hebben hun racekunsten vertoond in diverse klassen waaronder de Youngtimer Touring Car Challenge (YTCC) en de Dutch National Racing Team (DRNT).

Naast de on-site circuitservice hebben we de auto’s ook onder onze hoede, geheel in onderhoud en passen we ze continu aan om beter te laten presteren. Via de links in de bovenstaande tekst vindt u meer informatie omtrent onze services. Mocht u toch meer informatie willen hebben over onze specifieke services, neem dan gerust contact met ons op via onze contactsectie.

Algemene Services (3)

SuperFlow AutoDyn 30 AWD Rollentestbank

Naast de grote verscheidenheid aan technische werkzaamheden in de garage beschikt Beek Auto Racing in haar pand over een SuperFlow AutoDyn 30 AWD rollentestbank die geschikt is voor zowel twee- als vierwielaangedreven auto’s. Beek Auto Racing is uitvoerder en internationaal franchisegever van motormanagement aanpassingen, beter bekend als chippen of chiptunen. Zowel voor dealers, importeurs als privé.

Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kan de klant naar eigen wens het motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen. Speciale maatwerkoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden. Alle geleverde elektronica kan en wordt binnen de muren van ons eigen pand opgebouwd, aangepast en gerealiseerd.

Algemene Services (4)

Webshops met BMW, MINI, Porsche, VAG en Mercedes-Benz onderdelen

Vanuit Beek Auto Racing leveren en installeren wij al meer dan 25 jaar (race-)onderdelen. Specifiek voor MINI-, BMW-, Porsche, VAG, Mercedes-rijders hebben we een vijf platformen. Via deze sites kunt u een ruime verscheidenheid aan hoogwaardige producten aanschaffen en specifieke informatie inwinnen omtrent de tuning voor uw favoriete bolide.

BMWspeed

Mercedesspeed logo

MINIspeed

Porformance

VAGspeed

Alle platforms zijn bedoeld om enthousiaste rijders het laatste op het gebied van hun merk aan te bieden. Alle ervaring van onze medewerkers komt u ten goede in het door BAR samengestelde pakket aan producten en diensten voor uw wagen.

Mocht u onverhoopt niet het geen vinden wat u zoekt, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en staan we u graag te woord in het geval u specifieke wensen of vragen heeft.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy