Dealer worden?

Dealer worden?

Als Beek Auto Racing B.V. motorsport engineering zijn we een bekende en vertrouwde naam in de Nederlandse race- en automotive wereld en op zoek naar nieuwe dealers en distributeurs. Ons Haagse bedrijf heeft roots die terugvoeren tot aan de bekende Dutch National Racing Teams van de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw.

In het midden van de jaren ’90 werd een hypermodern pand in het vooraanstaande industriegebied Forepark te Den Haag verworven. In de afgelopen tijd wisten we vele bekende namen naar diverse Nederlandse autosportkampioenschappen, nieuw én historisch, te leiden. En hebben we talloze tevreden, terugkerende klanten, binnen én buiten de racerij.

Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motoren, managementsystemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto’s geen geheimen voor ons.

De vriendelijke ontvangst en directe werkwijze van onze werknemers zorgen voor een karakteristieke gezellige en vooral aangename sfeer, waarin onze klanten vol met passie en een luisterend oor worden geholpen. Onder de bezielende leiding van Klaas van Vuure is Beek Auto Racing uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks een groot aantal enthousiaste klanten zijn of haar bolide laat servicen, repareren, upgraden of restaureren.

Beek Auto Racing heeft de afgelopen jaren naam en faam gerealiseerd op het gebied van diverse andere importeur- en (hoofd-)dealerschappen, van onder andere Tarox remsystemen, ITG filtersytemen, Akrapovic titanium uitlaatsystemen, Coolerworx short shifters en ATS Wheels Motorsport lichtmetalen wielen.

Beek Auto Racing ontwikkelt al 20 jaar haar eigen ECU software!

Beek Auto Racing ontwikkelt al 20 jaar specifieke software in eigen beheer en is internationaal franchisegever van motormanagement-aanpassingen. Zowel voor dealers, importeurs als privé. Een SuperFlow AutoDyn 30 AWD rollentestbank is aanwezig binnen het pand. Deze is geschikt voor zowel twee- als vierwielaangedreven auto’s.

Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kan de klant naar eigen wens het motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen. Speciale maatwerkoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden. Alle geleverde elektronica kan en wordt binnen de muren van ons eigen pand opgebouwd, aangepast en gerealiseerd.

Interesse in ons aanbod? Wordt nu Beek Auto Racing dealer!

Binnen Beek Auto Racing zijn we op nu zoek naar toegewijde dealers of distributeurs, u krijgt als dealer natuurlijk de beschikking over specifieke informatie, hulp door ons team en de gewenste extra korting. We verwachten dat onze dealers een gezonde organisatie voeren en ervaring hebben in de tuning-branche. Dit weerspiegelt zich in uw werkplaats en toegankelijke klantenservice.

Naast de ruime hoeveelheid aan importeurschappen kunt u ook een dealer of distributeur worden van onze software-oplossingen, waarbij speciale maatwerkoplossingen natuurlijk tot de mogelijkheden behoren. Wilt u ook Beek Auto Racing dealer worden van bijvoorbeeld software of hardware-oplossingen? Neem dan contact met ons op. Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend bij u terug voor een gesprek!

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy