Motormanagement aanpassingen

Motormanagement aanpassingen

Terug naar al onze services

Het aanpassen of chiptunen van het motormanagement is het elektronisch opvoeren of doorvoeren van prestatieverbetering aan moderne automotoren. Aan de hand van de wijzigingen in de ECU software kunnen we bijvoorbeeld uw motorvermogen en trekkracht optimaliseren.

Een Electronic Control Unit (ECU) stuurt de motor aan en regelt continu onder meer de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip (of bij een diesel de inspuithoek). Bij chiptuning bewerkt men de parameters die het motormanagement vormen en in de ECU zijn geladen. Vaak zijn deze programma’s geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. De ruimte biedt dus de mogelijkheid de automotor te chiptunen, zonder dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt. Met chiptuning stemmen wij die parameters opnieuw, maar dan meer ideaal, op elkaar af.

motormanagement (2)

Beek Auto Racing ontwikkelt al 20 jaar specifieke software in eigen beheer en is internationaal franchisegever van motormanagement- aanpassingen. Zowel voor dealers, importeurs als privé. Een SuperFlow AutoDyn 30 AWD rollentestbank is aanwezig binnen het pand. Deze is geschikt voor zowel twee- als vierwielaangedreven auto’s en motoren.

Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kan de klant naar eigen wens het motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen. Speciale maatwerkoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden. Alle geleverde elektronica kan en wordt binnen de muren van ons eigen pand opgebouwd, aangepast en gerealiseerd.

motormanagement (3)

Wij kunnen bijna alle merken aanpassen en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in BMW, alle VAG producten (Audi, Volkswagen, Porsche, Seat en Skoda), Peugeot, New MINI, Range Rover, Subaru en Iveco. Staat uw merk er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Motormanagementaanpassingen zijn er al vanaf € 350,- incl. BTW afhankelijk van het bouwjaar en het model. LET OP! Wanneer u een motormanagementaanpassing doorvoert vervalt ten alle tijden uw fabrieksgarantie.

Belangrijk! BMW & MINI modellen die vanaf ongeveer eind juni 2020 geproduceerd zijn, hebben een gelockte ECU. Helaas kunnen we deze modellen niet software-tunen, omdat het niet mogelijk is de ECU te benaderen met onze tuningtools.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy