Modulaire software-oplossing voor DQ250 & DQ500 VAG DSG-transmissies

Modulaire software-oplossing voor DQ250 & DQ500 VAG DSG-transmissies

Beek Auto Racing heeft een stand-alone besturing en modulaire software-oplossing gerealiseerd voor de DQ250 en DQ500 VAG DSG-transmissies.

Vanuit Beek Auto Racing zijn we zeer verheugd dat we na 12 maanden testwerk en ontwikkeling kunnen melden dat we een stand-alone besturing en modulaire software-oplossing hebben gerealiseerd voor de DQ250 en DQ500 VAG DSG-transmissies. De besturing ondersteunt de nieuwste S7I en S7Plus vrij-programmeerbare ECUs van onze partner Syvecs.

Met behulp van de aangepaste firmware communiceert de Syvecs ECU met de OEM-computer in de transmissie. De firmware zorgt ervoor dat alle OEM-fabriekslogica wordt gerepliceerd. Hierdoor werkt de DQ-transmissie net alsof deze in een normale standaard OEM VAG-auto is gemonteerd. Met de nieuwe firmware kunnen dealers de DQ250- of DQ500-transmissie inbouwen in combinatie met elkdenkbare benzinemotor en/of chassis.

“We hebben de afgelopen maanden intensief met Syvecs en Jubu Performance samengewerkt om de firmware in een unieke Lotus sportauto met ingebouwde DSG-versnellingsbak te testen en te ontwikkelen”, zegt Ghisbert van Ginhoven, eigenaar van Beek Auto Racing. “De uitkomst is een DSG / DCT-oplossing speciaal geschikt voor Lotus sportauto’s, welke fantastische resultaten heeft laten zien en nu voor u beschikbaar is. We kunnen deze oplossing ook leveren voor andere modellen, merken en benzinemotoren, die gekoppeld zijn aan één van beide DSG transmissies.”

Functies zoals directe koppelingsdruk-gegevens, OEM-diagnose / veiligheidsstrategieën, Reverse State Logic, Shift State Logic, Full Torque Control en Adjustable Launch Control geven gebruikers zoveel meer vrijheid.

U heeft als klant nu de mogelijkheid om het originele VAG-schakelblok of aangepaste schakelhendels / knoppen te gebruiken om de versnellingsback tussen zijn versnellingen en modi te laten schakelen. Sport Mode, Manual Mode en Auto mode worden volledig ondersteund, evenals Auto Up Shift op een gewenst RPM-schakelpunt.

Inputs die benodigd zijn om de firmware te laten werken, zijn:

  • Remdruk
  • Twee of meer wielsnelheidssignalen
  • Schakelhendel om op te schakelen
  • Schakelhendel om omlaag te schakelen

Als u niet over een OEM Shifter Block beschikt dan heeft u ook de volgende delen nodig:

  • Sportschakelaar
  • Modeschakelaar

U kunt op ieder moment met ons contact opnemen voor vragen en ondersteuning. We leveren de firmware voor de versnellingsbak vanaf heden via onze interne tuningspecialisten. Neem nu hier contact op voor een prijsopgave.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
Niet geopend op zaterdag, zondag en feestdagen
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy